Blog

HELP mijn man is klusser

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 700-02056683en_Masterfile.jpg

Bent u van plan een andere woning te kopen, maar er is niets te vinden naar uw smaak, de oranje tegels en de bruine keuken vindt u net niet. 
Of u woont in de leukste buurt maar uw huis voldoet niet meer aan uw huidige leefsituatie, en u ziet als een blok op tegen de verbouwing, omdat u gewoonweg geen tijd heeft, of geen handige Harry bent! Laat je dat niet stoppen.
Leg het bij ons neer!   
Laat ons maar los, wij genieten van slopen, en het opknappen, en vooral van het creëren van een perfect thuisgevoel voor iedereen!  
Wij maken van iedere “bouwval” een paleisje!

We hebben ALLES IN HUIS of de goede contacten om u volledig te ont-zorgen. Natuurlijk zijn er legio aan mogelijkheden, ontwerpbudget enz. Informeer vrijblijvend! Wij hebben er al zin in !!

#VTwonen#fixerupper#makeover#verbouwing#droomhuis#paleisje#handigeHarry#Klusteam#nieuwewoning#helpmijnmanisklusser#geendoehetzelver#perfectethuisgevoel#interieurontwerp#alletouwtjesuithanden#bouwval#opknappertje#binnenbudget#allesinhuis#regelmiep#bouwbegeleiding#strakkeplanning#weerverliefdopjehuis#BAMinterieurbouwbvGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *