Blog

STOFFEN – TIK

Wat kun je blij worden van een nieuwe collectie!
De collectie van Your Edition is vandaag in de winkel gehangen, en het enthousiasme wat onze coupeuse en ik daarover uitten, zorgde bij onze stagiaire voor de nodige giechels !!
Ze snapte er niets van, net 2 kinderen in een snoepwinkel, die staan te popelen om er nieuwe, leuke gordijnen, kussens, wandkleden en nog veel meer, van te maken!

Wij hebben alle stalen gevoeld, bejubeld en omhoog gehouden, waarbij we uitbundig naar elkaar riepen; nee, deze is gaaf, die moet je gewoon hangen… echt super !!
Een passie voor stof zullen we het maar noemen, en we zien weer een rek vol mogelijkheden, combi’s en uitdagingen!!  GAAF is natuurlijk niet meer het woord van nu, maar deze collectie geeft me echt een vrolijk gevoel.
De perfecte LENTE KRIEBELS, de zomerse kleuren en frisse patronen,
echt  perfect, met een vleugje Ibiza.

Ook de prijs is perfect, past in ieders budget.
Het “Your Edition” label is met een knipoog in de markt is gezet voor de jeugdige klanten. Dus heeft de stoere stoffen, de linnenlook en de frisse tinten, gave patronen.
Vanaf vandaag hangt die in de rekken, loop eens binnen, kijken of we je net zo enthousiast kunnen krijgen als we zelf zijn ! 

#stoffentik#yourEdition#lentekriebels http://www.youredition.nl #kleurrijk#gordijnen#vouwgordijnen#hippestoffen#kleurmaaktjeblij
#passievoorstof#creatiefdenken#naaineuzengaanlos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *