Raamdecoratie

Begin Juni hebben wij Risi overgenomen. Naast het ruime assortiment wat zij hebben opgebouwd, hebben we ook het atelier overgenomen.

Gordijnen
Net zoals kleding uw uitstraling bepaalt, doen gordijnen dat voor je woonkamer, slaapkamer, keuken etc..
We hebben daarom ook een zeer uitgebreid assortiment in onze winkel hangen, met alle soorten inbetweens en overgordijnen. Naast de soort stof die u kiest hebben we ook verschillende ophangsystemen waardoor je het gordijn helemaal zelf kunt vormgeven, en passend kunt maken bij uw interieur. We geven u hier in graag advies!

Uw gordijnen worden hier met grootste zorg in ons eigen atelier geconfectioneerd. Met als voordeel dat de levertijd vaak beperkt wordt tot 2 a 3 weken, we een hoge kwaliteit garanderen en we een snelle service hebben!

Vouwgordijnen
Elegant en soms een bewust nonchalante uitstraling zijn kenmerkend voor een vouwgordijn. Door te combineren met verschillende baleinen en volants krijgt ieder gordijn zijn specifieke uitstraling. Naast alle standaard vouwgordijnstoffen is het ook mogelijk om bijna alle gordijnstoffen te laten verwerken tot een uniek vouwgordijn.

Panelen
Vaak strak, eenvoudig, minimalistisch wat past bij een modern interieur. Flexibel doordat je ze op een vaste of glijdende rail kunt plaatsen, maar ook een kleef klittenband is mogelijk om schroefgaten te vermijden in uw openslaande ramen of deuren. Je hebt keuze uit gedeeltelijk of geheel bedekkkende panelen. Ook met de dichtheid van de stof kan men de transparantie en lichtinval afstemmen.

Plisse /Duette
Een flexibel, kwalitatief hoogstaand product! Zeer geschikt voor serres, dakramen, gewone en bijzondere raamvormen. Het top-down, bottom-up systeem zorgt voor een ideale combinatie tussen lichtinval en privacy doordat deze boven en onder bedienbaar is. Met combi shades kun je variëren in dessins en stofkwaliteit, bijvoorbeeld een transparante stof combineren met een verduisterende stof. De duette heeft als extra voordeel de honinggraat structuur: zo kunnen de touwtjes onzichtbaar weggewerkt worden en het heeft eigenschappen door zijn gesloten structuur.

Horizontale jaloezieën
Verkrijgbaar in aluminium, hout en pvc. Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in smalle en brede lamellen zoals 16, 25, 35, 50 of 65 mm, met of zonder ladderband en met verschillende soorten bediening. Door het kantelen van de lamellen kun je zelf de lichtinval bepalen.
Hout geeft een extra warme, luxe uitstraling en is tegenwoordig ook te bestellen in een uitvoering waarbij geen gaatjes in de lamellen zitten voor de touwtjes. Waardoor, wanneer je de jaloezie dicht zet, bijna geen lichtinval hebt!
Bij de aluminium jaloezieën heb je een zeer ruime keuze in kleuren en structuren!

Rolgordijnen
Mooi, eenvoudig en functioneel zijn kenmerkend bij rolgordijnen. Met allerlei transparantie mogelijkheden kan je de lichtinval volledig naar jouw hand zetten, tot zelfs verduisterend. Het is mogelijk om een transparant doek met een verduisterend doek te combineren in 1 bovenbak. Daarnaast zijn vele dessins mogelijk, diverse randafwerkingen en diverse montage mogelijkheden.

Lamellen/Verticale jaloezieën
Handig als zonwering maar vaak koud en saai als decoratie, tenminste als het om de pvc variant gaat. Echter zijn er tegenwoordig moderne technieken en stoffen waardoor ´lamellen´ een decoratieve, luxe uitstraling krijgen! Het combineren van verschillende materialen, structuren en kleuren zorgt voor een speelse en eigentijdse zonwering.

Horren
U kun bij ons horren op maat laten maken! Er zijn verschillende systemen voor zowel ramen als deuren verkrijgbaar. Kom langs om te kijken naar de mogelijkheden die we hebben!

Binnenkort volgt meer beeldmateriaal!

Kijk ook eens op: www.vloer-info.nl