Interieuradvies

Ons advies, uw wensen

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor interieuradvies. Men kan een afspraak maken in onze woonwinkel of wij komen bij u aan huis. Bij interieuradvies houden wij rekening met de uitstraling en functionaliteit van de ruimte. Wij zijn altijd opzoek naar balans tussen kleuren en vormen, functie en design. Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een totaalinrichting. Uw wensen met onze kennis en creativiteit vormt de perfecte combinatie.
De uitkomst van dit gesprek verwerken wij vervolgens in een vrijblijvende offerte, vaak in samenhang met tekeningen van de ontworpen ruimte en meubels.

BAM Wonen & Lifestyle werkt niet alleen met particulieren maar ook voor bedrijven, zorginstellingen, horecagelegenheden en tal van andere sectoren. Ook kunt u bij ons terecht voor een mooie zelfontworpen keuken, badkamermeubel, kastenwand, inloopkast en dergelijke.

Wilt u graag een afspraak inplannen met een van onze interieuradviseurs? Vul dan het formulier in op onze contact pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren!

Benieuwd naar projecten die we hebben gedaan? Check dan onderstaande foto’s..