vies

in

ad

Wist je dat we naast onze woonwinkel ook graag met u meedenken over een compleet interieuradvies? Of het nu gaat om een nieuwbouw-, verbouw-, of een enkele ruimte in je huis: We denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om van je huis een thuis naar wens te maken, jouw ideeën om te zetten in een unieke of praktische oplossing. Het ontwerpen en realiseren van een sfeervol interieur is namelijk onze passie; Creativiteit is daarbij onze sterkste kracht.

terieur

1.

Adviesgesprek

 Tijdens een kennismaking gesprek luisteren we aandachtig om zo een goede indruk te krijgen van de ruimte waarover het gaat en proberen je daarna positief te verrassen met een ontwerp wat perfect aansluit aan je wensen en situatie. We hebben ALLES IN HUIS om dit interieuradvies tot in de puntjes uit te werken en realiseren. Van een uitgewerkt  interieurplan op papier, een passende offerte, tot het verwezenlijken van het ontwerp.

2.

Kleuren en

materialen

Kleur- en materiaalgebruik zijn heel bepalend voor het interieur, dus na een kennismakingsgesprek waarin we jou en je wensen hebben leren kennen, nodigen we je graag uit voor een vervolg gesprek waarbij we zorgen voor een moodboard, 3d ontwerpen, plattegronden en lichtplan. We gaan dan verder in op kleur- en materiaalgebruik. In onze showroom hebben we legio voorbeelden en stalen die we je graag laten zien en met je doorspreken om zo tot een kleurenplan te komen waarmee je zelf (mocht je bv. willen schilderen) al aan de slag zou kunnen gaan.

3.

Project begeleiding

Van oriëntatie tot verwezenlijken;  

Ons deskundige team van stylisten, meubelmakers, interieurbouwers, coupeuses en woningstoffeerders staat klaar om je huis een interieur te geven waarin je jezelf thuis voelt!
We kunnen zelfs de complete verbouwing voor je uit handen nemen.

Dat doen we graag tot in de puntjes, je helemaal ontzorgen door een strakke planning, contacten met collega bedrijven, duidelijke afspraken en overzichtelijke prijzen binnen de afgesproken bedragen dus kunnen we alles voor je uit handen nemen, tot de laatste bloemen in de vaas staan!