Maatwerk meubelen

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk meubelen. Deze meubelen worden in onze eigen werkplaats vervaardigd waardoor alles mogelijk is. Naast de programma’s die we in onze winkel hebben staan kunt u ook eigen ontwerpen aanleveren of samen met een van onze interieur vormgevers een eigen ontwerp maken. Door middel van ons tekenprogramma palettecad en autocad kunnen we de meubels zowel 2D als 3D visualiseren. Zo krijg je een duidelijk beeld van het ontwerp en het toekomstige meubel.

Werkwijze

Hoe werkt het als ik een maatwerk meubel wil laten maken?

Kies het gewenste model

Misschien heb je al een idee wat je graag als meubel zou willen laten maken of zoek je naar een oplossing om je spullen praktisch op te bergen. We hebben in onze showroom voorbeelden van wat we kunnen maken, maar denken en kijken graag met je mee voor andere opstellingen of modellen. Misschien vind je het blad van de ene tafel wel mooi maar het onderstel van een andere; Dit kunnen we later allemaal samenstellen zoals je zelf graag wilt!

Bepaal de juiste afmetingen

Het woord zegt het al: Maatwerk wordt gemaakt zodat het meubel perfect past in de ruimte. De juiste afmeting is dus cruciaal! Wat past in de ruimte, moet het op maat gemaakt worden tussen 2 muren in of vind je het gewoon heel lastig hoe groot de tafel mag worden? Daarvoor hebben we onze interieurontwerpers! We komen vrijblijvend bij je inmeten.

Stel samen

Als we weten wat de afmetingen moeten zijn, wat het doel van het meubel is en welke stijl het mag gaan worden dan kunnen we het ontwerp gaan maken. We kunnen op deze manier een persoonlijke indeling maken van een kast in gewenste stijl, kleuren, materialen en maatvoeringen. Dit geldt natuurlijk voor alle kasten zoals tv meubels, kledingkasten, wandkasten, keukens etc.. Ook voor tafels en salontafels kunnen we een passend ontwerp voor je maken met oneindig veel mogelijkheden in afmetingen, samenstellingen, materialen en kleuren. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan gaan de tekeningen naar de werkplaats zodat alles uitgevoerd kan worden.