Raamdecoratie & zonwering

Als het om zonwering gaat zijn er ontzettend veel mogelijkheden, maar lang niet alles is geschikt voor ieder type raam. We helpen je graag mee om te kijken wat mogelijk is en wat past bij de stijl van je woning!
We hebben een zeer uitgebreide collectie in jaloezieën, plissé en dubbele plissé, rolgordijnen, binnen screens, duo rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen en panelen.
Ook voor de overgordijnen, inbetweens en glasgordijnen zijn de mogelijkheden eindeloos. De nieuwste stoffen, plooien en andere trends vind je terug in onze winkel. De gordijnen worden in ons eigen atelier gemaakt waardoor we alles precies naar je wens kunnen maken.

 

Uiteraard mag je bij ons de stalen mee naar huis nemen, maar wij kunnen ook bij je thuis langskomen zodat jij jouw perfecte gordijnen kunt kiezen. Natuurlijk is dit van enorm belang, omdat jouw woning te maken heeft met een bepaalde lichtinval. Dit kan ervoor zorgen dat een gordijn wat er in de winkel oogstrelend uit zag, helemaal anders uitkomt in jouw woonkamer.

Ons aanbod

Raamdecoratie

We hebben een zeer ruim assortiment gordijnstoffen met mooie kwaliteiten in alle structuren en kleuren! In ons eigen atelier maken we alle overgordijnen, inbetweens, glasgordijnen en panelen voor u op maat. Dit zorgt voor een extra goede service en de levertijden zijn daardoor nog korter.
We hebben stoffen van o.a. Kobe, Artelux, Loft79, Holland Haag, Stoffen Gilde, T-label, BM fabrics, Het Stoffen Gilde , Gerster en Egger.

Aluminium jaloezieën

Onze aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt. Naast de afmeting bepaal je zelf ook de breedte van de aluminium lamellen. Je kunt kiezen voor lamelbreedtes van 16, 25, 35 of 50 mm. Met aluminium jaloezieën creëer je een moderne sfeer.
Ze zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte; denk hierbij aan de badkamer en keuken, ze zijn namelijk vuil- en vochtbestendig! Daarnaast zijn jaloezieën makkelijk in gebruik en filteren ze het licht op de manier zoals je zelf wilt.

Houten jaloezieën

Ook houten jaloezieën worden voor je op maat gemaakt! Er zijn veel verschillende soorten uitvoeringen, hout en kleuren mogelijk. Je creëert een natuurlijke, warme sfeer in huis. Het systeem is makkelijk te bedienen, zo bepaal je zelf de doorkijk en de hoeveelheid licht die je ruimte binnenkomt. We voeren o.a. de merken DIB zonwering, Diaz en Lifestyle.

Er zijn veel keuze mogelijkheden in doeken; licht doorlatend, verduisterend en zonwerend zodat ze ook als screens te gebruiken zijn. Daarnaast zijn er vele kleuren mogelijk en kunnen ze in zeer grote afmetingen verwerkt worden. Voor iedere stijl is een rolgordijn passend te maken.
We voeren o.a. de merken Diaz, Lifestyle en Verosol.
Het merk Verosol heeft speciale doeken met een isolerende eigenschap; Zo blijft het tot wel 5 graden koeler in je woning, houdt het de kou buiten in de winter en blijft je gewoon het zicht naar buiten houden; Ideaal!

Plissé en honeycell is de ideale raamdecoratie!
Super flexibel doordat je vele soorten bedieningen hebt zodat je eindeloos kunt spelen met de lichtval in de woning. Er zijn verschillende soorten doeken: kies voor transparant, semi transparant, verduisterend of gebruik de combinatie van beide. De collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen met een prachtig zacht, lichteffect. De honeycell is eigenlijk een ‘dubbele uitvoering’ van de Plissé. De stof heeft een honingraat structuur. Deze heeft een extra isolerende werking, met name de gemetalliseerde uitvoering. De plissé en dubbele plissé zijn op maat te maken, met daarbij vele keuze mogelijkheden waardoor deze helemaal naar eigen wens vervaardigd wordt!
We voeren o.a. de merken DIB zonwering, Lifestyle en Diaz.

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit. Naast het aanbod van standaard vouwgordijnen kunnen we ze ook van veel stoffen uit onze gordijn collectie laten vervaardigen waardoor je enorme keuze hebt om je vouwgordijn naar wens te laten maken; Zo kun je dus de stof die je uitkiest voor je inbetween of overgordijn ook gewoon gebruiken voor de vouwgordijnen!

Niet echt een raamdecoratie te noemen maar zeker wel functioneel tegen vliegende insecten!
Daarom kun je bij ons ook terecht voor niet alleen een kant en klaar maar ook op maat gemaakte horren en/of vliegengordijnen voor je raam of deurkozijn. We helpen graag bij het uitkiezen van de juiste hor en komen deze bij je inmeten en ophangen.