Tafels

De eettafel is vaak het meest gebruikte meubel in huis, het hart van de woning. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. We hebben veel verschillende modellen in de woonwinkel staan, maar ook eigen ontwerp is mogelijk. Alle tafels, zowel eettafels, salontafels, en bijzettafels, die we hebben kunnen aangepast worden naar wens, afmeting, kleur en vormgeving. Deze worden in eigen werkplaats, BAM Interieurbouw bv, gemaakt en behandeld. De meubelmakers selecteren de mooiste eiken planken voor je.

Werkwijze

Hulp nodig bij het kiezen van jouw tafel?

persoonlijk advies

We hebben verschillende modellen staan; rond, ovaal, Deens ovaal, plat ovaal, organisch, boomstam of recht blad. Welke dikte mag het blad dan hebben en wil je deze ook nog graag facet afgewerkt? Ga je voor rustiek hout waarbij je de knoesten en scheuren ziet, of is je voorkeur een glad tafelblad met rustige tekening. Kies je voor een olie of beits en lak afwerking, we hebben stalen in talrijke kleuren, altijd een kleur die bij je interieur past.
Alleen de keuzes van het tafelblad zijn zoals je kunt lezen al eindeloos!
Dan hebben we het nog niet gehad over alle afmetingen die mogelijk zijn.  
Welke vorm en afmeting past bij jou?

IDEAAL, zoveel mogelijkheden, maar wellicht ook lastig een keuze te maken.
We adviseren je graag.  Wat heeft je voorkeur van onderstel, ga je voor staal of hout?
Welke hoogte onderstel ? Passen mijn stoelen eronder en wat is dan de zit- eetverhouding?
Ga je liever voor een hoge tafel met barkrukken of wil je een salontafel in hetzelfde model als mijn eettafel. Alles kan.

 

Hoe gaan we te werk?

1. Bezoek onze showroom

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom en ervaar persoonlijk hoe BAM maatwerk en interieuradvies combineert. Samen maken we jouw droomtafel en interieur werkelijkheid!

2. Interieuradvies

Vervolgens gaan onze professioneel interieuradvieseurs aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe tafel perfect past bij je interieur. Onze adviseurs helpen je met het combineren van kleuren, materialen en stijlen voor een harmonieuze inrichting met een stijlvolle uitstraling.

3. Geniet van jouw droomtafel

Zo nu kan je heerlijk gaan genieten van jouw zelf uitgekozen en samengestelde droomtafel!